Tūristu pārtika PASTA in a CHEESE SAUCE

Tūristu pārtika Pasta ar siera mērci
Tūristu pārtika Pasta ar siera mērci
Tūristu pārtika Pasta ar siera mērci
Tūristu pārtika Pasta ar siera mērci
Tūristu pārtika Pasta ar siera mērci
Tūristu pārtika Pasta ar siera mērci
Tūristu pārtika Pasta ar siera mērci
Tūristu pārtika Pasta ar siera mērci
Tūristu pārtika Pasta ar siera mērci
Tūristu pārtika Pasta ar siera mērci
13

4008097501277

10 minūšu laikā Jūs iegūstat pilnvērtīgu maltīti pat ekstrēmos apstākļos. No vienas pakas satura ir iespējams pagatavot maltīti vienai vai divām personām.
  • 1 pers.
  • 2 pers.
Uz vietas Skaits
Veikals Tērbatas 65
Noliktava
Veikals SKY & More

Pievienot sarakstam

10.50 €
Izpārdots!
Pievienots grozam!

Ātri pagatavojama tūristu pārtika Pasta ar siera mērci. Bagātināta ar visām nepieciešamajām uzturvielām. 10 minūšu laikā Jūs iegūstat pilnvērtīgu maltīti pat ekstrēmos apstākļos. No vienas pakas satura ir iespējams pagatavot maltīti vienai vai divām personām. Ideāli piemērots velo tūristiem, alpīnistiem, laivotājiem un visiem citiem piedzīvojumu meklētājiem, kuriem rūp garšīgs, ar uzturvērtību bagāts ēdiens ar minimālu svaru. Šis sublimētais ēdiens nerada smaguma sajūtu vēderā, kā arī ātri pārstrādājas organismā, nodrošinot organisma maksimālu enerģiju.

Specifikācija:

Sastāvs: pasta (kviešu mannas) 47%, siers 13%, pilnpiena pulveris, sūkalu proteīns, modificēta ciete, krējuma pulveris, palmu tauki, maltodekstrīns, sāls, pētersīļi, laktoze, piena proteīns, garšvielu ekstrakts.
Alergēni: glutēns, piens. Var saturēt olu, seleriju un sojas daļiņas.
Svars: 125 / 250 grami

Sausais produkts satur:

100 grami
Enerģētiskā vērtība: 438 kcal
Tauki: 17 grami
no kuriem piesātinātie: 9.6 grami
Ogļhidrāti: 52 grami
no tiem cukuri: 10 grami
Proteīns: 16 grami
Sāls: 2.2 grami

Pagatavošana: Atveriet iepakojumu. Aplejiet pakas saturu ar verdoša ūdeni (daudzums norādīts uz iepakojuma) un kārtīgi apmaisiet. Aizlokiet pakas galu un atstājiet uz 5 - 10 minūtēm ievilkties. Ēdiens ir gatavs.

Jums varētu interesēt: