
4008097512327
Ātri pagatavojama tūristu pārtika Nasi Goreng. Bagātināta ar visām nepieciešamajām uzturvielām. 10 minūšu laikā Jūs iegūstat pilnvērtīgu maltīti pat ekstrēmos apstākļos. No vienas pakas satura ir iespējams pagatavot maltīti vienai vai divām personām. Ideāli piemērots velo tūristiem, alpīnistiem, laivotājiem un visiem citiem piedzīvojumu meklētājiem, kuriem rūp garšīgs, ar uzturvērtību bagāts ēdiens ar minimālu svaru. Šis sublimētais ēdiens nerada smaguma sajūtu vēderā, kā arī ātri pārstrādājas organismā, nodrošinot organisma maksimālu enerģiju.
Sastāvs: Rīsi (56%), augu tauki, modificēta ciete, vista (6%), žāvētu aprikožu gabaliņi, garneles (3%), kviešu proteīns, sviesta pulveris, maltodekstrīns, sāls, sīpoli, vistas buljons, žāvētas ogas, karijs, garšaugi un garšvielas.
Alergēni: Vēžveidīgie, zivis, piens, gliemji. Var saturēt seleriju.
Neto svars: 125g / 250g
100 grami | 1 pers | 2 pers | |
Enerģētiskā vērtība: | 407 kCal | 508,75 kCal | 1017,5 kCal |
Tauki: | 10 g | 12,5 g | 25 g |
No kuriem piesātinātie: | 6.6 g | 8,25 g | 16.5 g |
Ogļhidrāti: | 62 g | 77.5 g | 155 g |
no tim cukuri: | 7.5 g | 9.38 g | 18.76 g |
Proteīns: | 14 g | 17.5 g | 35 g |
Sāls: | 3.2 g | 4 g | 8 g |
Pagatavošana: Atveriet iepakojumu. Aplejiet pakas saturu ar verdoša ūdeni (daudzums norādīts uz iepakojuma) un kārtīgi apmaisiet. Aizlokiet pakas galu un atstājiet uz 5 - 10 minūtēm ievilkties. Ēdiens ir gatavs.
10 minūšu laikā Jūs iegūstat pilnvērtīgu maltīti pat ekstrēmos apstākļos. No vienas pakas satura ir iespējams pagatavot maltīti vienai vai divām personām.
10 minūšu laikā Jūs iegūstat pilnvērtīgu maltīti pat ekstrēmos apstākļos. No vienas pakas satura ir iespējams pagatavot maltīti vienai vai divām personām.
10 minūšu laikā Jūs iegūstat pilnvērtīgu maltīti pat ekstrēmos apstākļos. No vienas pakas satura ir iespējams pagatavot maltīti vienai vai divām personām.